Stránky

pátek 13. prosince 2013

Vánoční medovník


O Vánocích bývám tak zavalena cukrovím a jinými sladkostmi, že už mi na medovník nezbývá místo. A to o něm většinou sním už od října. Babička mi naštěstí posílá kuličky Marlenka, ale i přesto jsem ho radši upekla, aby se mi pak vánoční přejídání nevymklo z rukou. 

Dnes budu stručná a dám vám pouze tip na zdobení a také na vánoční stolování. Medovník jsem upekla podle osvědčeného videa, potřela lehkým krémem, který můžete najít zde a přidala jsem medové perníčky, které se mi nechtělo zdobit ^_^






Novinky ve stolování:

1. Dělejte, že vás jídlo nezajímá. Hostitel tak znejistí a bude vás víc opečovávat.

2. Jídlo pořádně očuchejte.


3. Dělejte, že vám nevoní. 

4. Zívněte si, nudnější hostinu jste nezažili.

5. Tak holt něco snězte... můžete poznamenat, že maminka to umí líp.

6. Netvařte se provinile, nikdo si nevšiml, že jste snědli celý dort bez příboru a bez žvýkání.

Přeji vám veselý víkend!

2 komentáře: