Stránky

Recepty

Podrobné návody
Cake pops

Jak začít s cupcakes
 

Cupcakes  
Cupcakes ve zmrlinových kornoutech a dvojbarevné zdobení
Cupcakes ze "Sezame, otevři se" z banánů a nutelly
Čokoládovo-tvarohové se slaným karamelem
Dýňové cupcakes s marcipánem a skořicovým krémem
Jak začít s cupcakes - podrobný návod
Jogurtové se zavařeninou

Kakakové s kousky bílé čokolády a nutelovým krémem
Latte macchiato cupcakes
Mrkvové cupcakes s lehkým krémem
Oreo cupcakes

Perníčkové cupcakes stomečky
Pomerančové cupcakes

Puget z cupcakes
Tiramisu cupcakes
Zamilované tvarohové cupcakes s překvapením uvnitř
 

Cake pops
Cake pops - podrobný návod
Cheesecake pops
 

Dorty
Stínovaný dort z limoncella
Tvarohový koláč zebra
Red Velvet bez umělých barviv
Kreslení na piškot
Brownie, cheesecake & jahody
Vánoční medovník
 

Ostatní sladkosti
Jedlý strom
Dvoubarevné krémové růže
Srdíčka z odpalovaného těsta
Co všechno se dá dělat s palačinkou
Čokoládové košíčky s tvarohovým krémem a jedlé listí
Čokoládové ozdoby
 

Slané 
Plněné domácí těstoviny
Fallas, tapas & salmorejo
Pizza na špejli


Španělská kuchyně
Fallas, tapas & salmorejo
Houbové krokety

4 komentáře:

  1. Ahoj Anetko, já se nestačím divit, jak jsi šikovná cukrářka:)Mám tvůj blog v "oblíbených položkách" a každé ráno koukám a těším se, že si budu zase moci něco přečíst a pokochat se :)Jsou to velice zajímavé recepty a vůbec jsem neměla ponětí, že existuje tolik různých technik a přírodích přísad...měj se moc hezky a piš sem co nejvíce, ať mám co číst!!!!!!! Aneta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Anetko, občas to s tou šikovností trochu vázne, ale snažím se :-) Každé ráno určitě nový článek nebude, ale budu psát víc :-) Pusu

      Vymazat
  2. Waaaaw naozaj krásne priam umelecké diela a tie techniky no koment, super, len škoda že v receptoch sa nepíše akú múku použiť a aký cukor, fakt by som ocenila aj takýto detail :) ináč ešte raz .... waaaaaaaaaaaaw :) :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, děkuji za připomínku, co nejdříve to v příspěvcích opravím. Na všechny recepty používám polohrubou mouku, jinou tady u nás ve Španělsku ani nemáme. Cukr do těsta je krupice a do krémů (buttercream) se používá cukr moučkový, velmi dobře prositý ;-)

    OdpovědětVymazat